Highbury - Fit4less

Studio timetable

Week commencing : 05/12/2016

Studio

Monday

45 min Total Body HIIT

18:00 - 18:45

Circuit

18:55 - 19:25

Group Cycle

19:45 - 20:30

Tuesday

Group Cycle

7:00 - 7:45

Core Express

7:45 - 8:00

10 min HIIT

18:20 - 18:30

Freestyle Pump

18:30 - 19:20

LBT

19:30 - 20:15

Kickstart Functional Induction Class

20:30 - 20:50

Wednesday

Circuit

6:45 - 7:30

10 min HIIT

7:30 - 7:40

Kickstart Functional Induction Class

9:00 - 9:20

LBT

10:00 - 10:30

Circuit

12:15 - 12:45

Core Express

17:55 - 18:10

45 min Total Body HIIT

18:15 - 19:00

Group Cycle

19:00 - 19:45

LBT

20:00 - 20:45

Thursday

LBT Express

7:00 - 7:30

Core Express

7:30 - 7:45

Circuit

11:00 - 11:45

LBT Express

12:15 - 12:45

45 min Total Body HIIT

12:45 - 13:30

Kickstart Functional Induction Class

17:30 - 17:50

Circuit

18:15 - 19:00

Box Fit

19:00 - 19:45

LBT Express

20:00 - 20:30

Friday

No Classes Today

Saturday

Yoga

8:00 - 9:00

LBT

10:00 - 10:45

Kickstart Functional Induction Class

11:00 - 11:20

Group Cycle

11:30 - 12:15

45 min Total Body HIIT

12:30 - 13:15

Core Express

13:30 - 13:45

Sunday

Pilates

8:00 - 8:45

Group Cycle

12:15 - 13:00

Freestyle Pump

13:30 - 14:15
Join Now
Guest Pass